Posluživanje
Patku narežite i poslužite s pripremljenim mlincima i salatom po želji.
Već ste se zatekli u situaciji da strancima pokušavate opisati “mlince”. I sigurno ste došli do zaključka da ih je najlakše objasniti – kušanjem! Još kad su združeni sa sočnom pečenkom hrskave korice…
Vegeta Original
Složeno 6 osobe180 min
Kako vam koža patke ne bi izgorjela, nakon 1,5 sat pečenja prekrijte je aluminijskom folijom.
Patku narežite i poslužite s pripremljenim mlincima i salatom po želji.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Magnezij | mg | 7.53 | 3 | 2 |
Fosfor | mg | 24.71 | 3 | 3 |
Kalij | mg | 44.34 | 1 | 1 |
Niacin | mg | 1.08 | 8 | 5 |
Vitamin C | mg | 1.52 | 2 | 2 |
Vitamin D | μg | 47.12 | 24 | 24 |
Vitamin A | μg | 39.42 | 1 | 1 |
Sol | g | 2.27 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 88.99 | - | - |
Vlakna | g | 2.43 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 16.76 | - | - |
Masti | g | 15.82 | - | - |
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?