Meni Pretraga

Slobodno kuvaj

Kad uđeš u kuhinju, zanemari ono što ne znaš i uzdaj se u svoja čula. Neka mašta bude tvoj jedini recept. Prekrši pravila, improvizuj… naoružaj se poznatim i kreni u nepoznato. A da bi samopouzdanje bilo na visini, tu je Vegeta koja ti na kraju kuvanja uvek garantuje – savršen ukus. Kad uđeš u kuhinju, slobodno kuvaj.

Sprijatelji se s novim ukusima

Lepo je družiti se za stolom, ali zašto zabava i druženje ne bi počeli još u kuhinji i pre nego što zalogaji dođu pred goste? 

Zajedničko spremanje hrane je pravi mali festival bliskosti na kome kroz igru razmenjujemo ideje, iskustva i provodimo kvalitetno vreme zajedno. Kažu da ljubav ide preko stomaka, ali isto važi i za prijateljstvo – proverite!

I ti možeš da kuvaš svetski!

Pobegni od dosade! Spakuj kecelju i otisni se u nove avanture. 

Preleti strane kuvara, pa otputuj u daleke krajeve ne napuštajući kuhinju. Jer mašta ne poznaje granice, a egzotični mirisi te vode na put oko sveta. Ne treba ti pasoš... samo Vegeta!

Ne boj se da uprljaš ruke

Zasuci rukave i upusti se u novu avanturu. Bez obzira na zahtevnost recepta i tvoje iskustvo, kombinuj i kreiraj. 

Ako možeš da bez uputstava sastaviš kuhinjski ormarić, šta je za tebe rolat od mesa! Uz saveznika kao što je Vegeta budi siguran da će rezultat uvek oduševiti tvoje goste... i gošće!

Praznik za vaša čula

Od posnog bakalara do raskošnog svinjskog pečenja, uspomene na prepune praznične trpeze uvek izmame toplinu oko srca... ali i u stomaku. 

Neka te ne hvata panika kad na vrata pozvone porodica i prijatelji. Vegeta te inspiriše da na svoj način predstaviš tradicionalne recepte ili hrabro, bez straha, isprobaš nove. I ne ograničavaj se na crvene dane u kalendaru – uz tvoje fine kreacije, svaki dan može da bude pravi praznik ukusa.

Fina hrana za fine uspomene

Malo stvari može da nas dirne, uteši i oraspoloži kao hrana. 

Čak i najjednostavnija jela sentimentalno povezujemo sa trenucima kad smo ih prvi put probali. Kad osetiš nostalgiju za porodičnim trenucima oko stola, utoli glad za druženjem finim zalogajima u kojima ste zajedno uživali. A svaki put kad s ljubavlju spremaš nove delikatese, ne zaboravi da uključiš kreativnost – jer u stvari kreiraš buduće uspomene!

Podeli s prijateljima