Meni Search

Novo ruho Vegete za nove kulinarske priče

Vegeta - brend koji prati vaš svaki pokret u kuhinji i inspirira vas na nova i uzbudljiva jela,nakon 10 godina ima novu ambalažu! Najpoznatiji Podravkin brend i vaš vjerni suputnik u svakom ukusnom obroku, već više od 50 godina, uskoro je u novoj ambalaži na policama diljem Hrvatske. Redizajnirana ambalaža u budućnosti će se naći i u više od 40 zemalja diljem svijeta.

Jeste li znali?
Godišnje se proizvede čak 74.100.000 komada različitih pakiranja Vegete.

Bogato povrće, koje ispunjava vašu kuhinju mirisima i okusima, istaknuto je na prednjoj strani pakiranja i prelazi na stražnju. Na novom dizajnu ambalaže nalazi se i žlica Vegete - motiv koji ima svoje neoborivo mjesto u svijesti svih zadovoljnih potrošača. Osvježenim izgledom može se pohvaliti i logotip Vegete kao i slova, oblik i poznati kuhar

Nova ambalaža, novi trendovi

Promjena Vegetine ambalaže ne radi se često. Ne samo zbog kompleksnosti procesa, različite gramature proizvoda u cijelom asortimanu i raširenosti Vegete diljem svijeta, nego i zbog navike vas vjernih korisnika. Ipak, novo vrijeme i trendovi u kulinarstvu inspiracija su za novu ambalažu. 

Vegeta ne samo da prati navike svojih potrošača, nego i predvodi trendove. Inspirira vas na nove načine kuhanja. Cilj Vegete je potaknuti vašu kulinarsku kreativnost, ohrabriti vas za pripremu i isprobavanje novih jela. Upravo zato je stigao i novi dizajn - kao simbol promjene u kuhinji koja više nije samo mjesto za kuhanje, nego i mjesto za druženje i dijeljenje s prijateljima, igralište za kulinarsku kreativnost i mjesto dobrih emocija.

Novi dizajn Vegete napravljen je za sve vas koji godinama obogaćujete svoja ukusna jela Vegetom, ali i za sve vas koji ćete tek zakoračiti u kuhinju i otkriti fantastičan svijet pripreme hrane.  

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke