Meni Search

Otkrijte nam ljute ili nelagodne situacije i osvojite vrijedne nagrade: Ljuti kao papar ili crveni kao paprika

Svi smo se barem jednom u životu našli u situaciji iz koje smo izašli ljuti kao papar ili crveni kao paprika od nelagode. Sada je vrijeme da ih ponovno stavite na pladanj i osvojite vrijedne nagrade.

Imate dobro začinjenu anegdotu? Kupite jedan Vegeta Maestro crni papar i jednu Vegeta Maestro crvenu papriku, sačuvajte račun, podijelite priču s nama i sudjelujte u natječaju za vrijedne nagrade. Vegeta Maestro crvena paprika je nezamjenjiv začin svakog ukusnog jela, a osim što jelima daje lijepu boju, caruje u jelima poput gulaša i paprikaša, ali i u raznim mesnim marinadama. Vegeta Maestro crni papar je svima dobro poznat, ali uvijek uzbudljiv. Mesu će dati jačinu, jajima i gljivama naglasit će okus, a morskim plodovima poboljšat će aromu. Pronađite inspiraciju u njima, napišite nam priču i osvojite nagrade.  

 Bilo da ste bili ljuti kako papar ili crveni kao paprika, važno je da je priča koju dijelite dobra

Malo tko od nas se barem jednom u životu nije našao u situaciji iz koje je izašao ljut kao papar ili pak crven kao paprika od nelagode koja ga je snašla. S vremenom takve priče blijede, zaboravimo ih i pređemo preko tih ljutih trenutaka i crvenih obraza, no sada je vrijeme da zahvaljujući upravo njima osvojite vrijedne nagrade.

Nakon što kupite Vegeta Maestro crni papar, mljeveni ili u zrnu i Vegeta Maestro crvenu papriku, slatku, ljutu ili dimljenu, sačuvaj račun, podijeli ju s nama i sudjelujte u natječaju Ljut kao papar ili crven kao paprika. Nagradni natječaj se odvija se stranici  https://www.zacini-inspiracije.hr/ od 4. do 30. studenog 2021.

 Kako do nagrada?

 Kupite jedno pakiranje Vegeta Maestro papra i jedno pakiranje Vegeta Maestro paprike

  • Priložite i sačuvajte račun te priložite sliku kao dokaz o kupnji
  • Svoju anegdotu u kojoj ste se ljutili kao papar ili crvenili kao paprika, bilo da je vama netko zapaprio život ili ste baš vi nekome dobro začinio situaciju napišite u priloženu formu
  • Ostavite svoje podatke i čekajte da žiri odabere najkreativniju prijavu

 Paprene nagrade čekaju na svoje vlasnike

 Najkreativnija priča prema odabiru žirija osvaja iRobot Roomba S9, kako bi i nakon uživanja u pripremi hrane sve bilo čisto, druga anegdota osvojit će Console Playstation 5, za zabavne trenutke za cijelu obitelj, a još petero vas čekaju sjajni Vegeta Maestro poklon paketi.

Dijelite priče, začinite trenutke i osvojite nagrade. Sretno svima!

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke