Meni Search

Vegeta – najprodavaniji dehidrirani dodatak jelima u Europi

U ovom značajnom priznanju sadržano je više od šest desetljeća uspomena, odraslih generacija i novih potrošača. Više od šest desetljeća zajedničkih ručkova, ukusnih juha i toplih priča. Kroz svoju povijest, Vegeta je začinila brojna jela i inspirirala milijune potrošača novim kulinarskim iskustvima te osvojila srca diljem Europe i svijeta.

Prikupljeni podaci o prodaji u razdoblju od listopada 2020. do rujna 2021. za 31 zemlju Europe pokazuju da je Vegeta na prvom mjestu po količinskoj prodaji u kategoriji dehidriranih dodataka jelima.  Pod brandom Vegeta praćene su kategorije univerzalnog dodatka jelima Vegeta Original i Vegeta Natur, dehidrirani specijalni dodaci jelima Vegeta Natur te monozačini.

Tajna uspjeha Vegete nije samo u vrhunskom okusu koji svakodnevno obogaćuje jela diljem svijeta, suvremenom marketinškom pristupu te stalnoj modernizaciji i osluškivanju najnovijih trendova. Za Vegetu je onaj najvažniji faktor uspjeha zadovoljstvo potrošača- potrošača koji je za Vegetu poseban gost za stolom.

Takav pristup Vegeta njeguje od samih početaka, a nastavlja i danas kroz osluškivanje prehrambenih potreba i preferencija suvremenih potrošača te ponudu rješenja koja su u skladu s najnovijim nutricionističkim trendovima.

Osim izvrsnog okusa i garancije uspjeha koju donosi, Vegeta je izvor inspiracije za svoje potrošače, potiče ih na kreativnost u kuhinji i isprobavanje novih recepata uz samo jednu poruku: Mašta je tvoj jedini recept!“

* „Navedena tvrdnja temelji se na Nielsenovim podacima iz panela trgovine u 31 europskoj zemlji (Austriji, Bjelorusiji, Belgiji, BiH, Bugarskoj, Češkoj, Danskoj, Estoniji, Francuskoj, Grčkoj, Hrvatskoj, Irskoj, Italiji, Latviji, Litvi, Nizozemskoj, Norveškoj, Njemačkoj, Mađarskoj, Poljskoj, Portugalu, Rumunjskoj, Rusiji, Sjevernoj Makedoniji, Slovačkoj, Sloveniji, Srbiji, Španjolskoj, Švedskoj, Švicarskoj i Ukrajini), prema kojima je Vegeta vodeća robna marka po količinskoj prodaji u kategoriji dehidriranih (suhih) dodataka jelima u razdoblju listopad 2020. – rujan 2021. (autorska prava © 2021, The Nielsen Company, sva prava pridržana).“

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke