Meni Search

Zlatko Dalić i Mišel Tokić napravili show u Dubaiju

Dubai je već neko vrijeme ključno mjesto u kojem se spajaju kulture, mjesto gdje se predstavljaju noviteti, rađaju nove ideje i ostvaruju svjetski važni projekti i suradnje.

Gulfood je sajam prehrambene industrije na kojem se Podravka predstavila već treću godinu zaredom. Oko 90.000 posjetitelja tijekom pet dana sajma imalo je priliku obići Podravkin štand te uživati u omiljenim brendovima: Vegeta, Lino, Kviki, Šumi, Žito i Dolcela.

Pravi kulinarski show odvijao se na Vegeta „live cooking station“, gdje je Podravkin promotor kulinarstva Mišel Tokić pripremao raznovrsna ukusna jela za posjetitelje, a na oduševljenje mnogih posjetitelja u pripremi i prezentaciji pridružio mu se Zlatko Dalić.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije i Podravkin ambasador potpisivao je Vegeta majice i pažljivo birane Vegeta recepte mnogobrojnim obožavateljima koji su dva sata tijekom ovog specijalnog događaja strpljivo čekali u redu da bi imali priliku fotografirati se i upoznati s jednim od najboljih svjetskih trenera. 

Podravka već godinama posluje na tržištu Bliskog istoka, a njeni omiljeni brendovi i proizvodi mogu se naći na policama najvećih trgovačkih lanaca u UAE, Kataru, Omanu, Kuvajtu, Saudijskoj Arabiji i drugim tržištima. 

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke