Posluživanje
Lazanje sa žutom bundevom narežite na veće kocke i poslužite uz neku sezonsku salatu.
Lazanje možete pripremiti od običnih listova tijesta i s drugom vrstom povrća.
Vegeta Original
Srednje zahtjevno 4 osobe 70 min
Lazanje sa žutom bundevom narežite na veće kocke i poslužite uz neku sezonsku salatu.
Kad pripremate umak bešamel, obavezno se koristite pjenjačom da se ne bi stvorile grudice. Prije slaganja lazanja s vrućim bešamelom tijesto nije potrebno prethodno prokuhati.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 497 | 62 | 62 |
Kalcij | mg | 485 | 49 | 49 |
Kalij | mg | 995 | 27 | 27 |
Vitamin C | mg | 30 | 40 | 33 |
Vitamin E | mg | 83 | 377 | 377 |
Vitamin D | μg | 112 | 56 | 56 |
Vitamin A | μg | 5973 | 149 | 119 |
Sol | g | 1.96 | 0 | 0 |
Bjelančevine | g | 24 | - | - |
Vlakna | g | 6 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 58 | - | - |
Masti | g | 33 | - | - |