Posluživanje
Pire od graška poslužite uz pečenu ribu.
Cartoccio je način termičke obrade hrane u papiru za pečenje gdje je svrha stvaranje pare i održavanje vlažnosti hrane, pri čemu se zadržava intenzitet prirodnih aroma i okusa hrane. Jelo al cartoccio mora se otvoriti na stolu tako da se divan i sačuvan miris jela pred vama oslobodi u pravom trenutku.
Vegeta Original
Srednje zahtjevno 4 osobe 25 min
Pire od graška poslužite uz pečenu ribu.
Nutrijent | Mjerna jedinica | Količina | Ž RDA (%) | M RDA (%) |
---|---|---|---|---|
Fosfor | mg | 442.86 | 55 | 55 |
Kalcij | mg | 78.17 | 8 | 8 |
Kalij | mg | 733.81 | 20 | 20 |
Pantotenska kiselina | mg | 1.32 | 19 | 19 |
Vitamin D | μg | 57 | 29 | 29 |
Vitamin A | μg | 1386.35 | 35 | 28 |
Sol | g | 0.31 | 0 | 0 |
Vlakna | g | 7.51 | - | - |
Ugljikohidrati | g | 23.18 | - | - |
- jednostruko nezasićene masne kiseline | g | 16.69 | - | - |
- zasićene masne kiseline | g | 9.6 | - | - |