Meni Pretraga

Novi izgled Vegete za nove kulinarske priče

Vegeta - brend koji prati vaš svaki pokret u kuhinji i inspiriše vas na nova i uzbudljiva jela,nakon 10 godina ima novu ambalažu! Najpoznatiji Podravkin brend i vaš verni saputnik u svakom ukusnom obroku, već više od 40 godina, uskoro je u novoj ambalaži na policama širom Srbije. Redizajnirana ambalaža u budućnosti će se naći i na više od 40 tržišta širom sveta. 

Bogato povrće, koje ispunjava vašu kuhinju mirisima i ukusima, istaknuto je na prednjoj strani pakovanja i prelazi na zadnju. Na novom dizajnu ambalaže nalazi se i kašičica Vegete- motiv koji ima svoje neoborivo mesto u svesti svih zadovoljnih potrošača. Osveženim izgledom može se pohvaliti i logotip Vegete kao i slova, oblik i poznati kuvar

Nova ambalaža, novi trendovi

Promena Vegetine ambalaže ne radi se često. Ne samo zbog kompleksnosti procesa, različite gramature proizvoda u celom asortimanu i raširenosti Vegete širom sveta, nego i zbog navike vas, vernih korisnika. Ipak, novo vreme i trendovi u kulinarstvu inspiracija su za novu ambalažu. 

Vegeta ne samo da prati navike svojih potrošača, nego i predvodi trendove. Inspiriše vas na nove načine kuvanja. Cilj Vegete je podstaknuti vašu kulinarsku kreativnost, ohrabriti vas za pripremu i isprobavanje novih jela. Upravo zato je stigao i novi dizajn - kao simbol promene u kuhinji koja više nije samo mesto za kuvanje, nego i mesto za druženje i deljenje s prijateljima, igralište za kulinarsku kreativnost i mesto dobrih emocija.

Novi dizajn Vegete napravljen je za sve vas koji godinama obogaćujete svoja ukusna jela Vegetom, ali i za sve vas koji ćete tek zakoračiti u kuhinju i otkriti fantastičan svet pripreme hrane.  

Podeli s prijateljima