Meni Pretraga

Poznati voditelji kuvali na četvrtom Cool Vegeta druženju

Korisnici i ljubitelji Podravkine kulinarske društvene mreže Coolinarika.com okupili su se na četvrtom tradicionalnom "Cool Vegeta druženju" u Beogradu. Specijalno za ovu priliku poznati voditelji Slavko Beleslin, Srđan Karanović, Vladimir Jelić i Miloš Šaranović po prvi put su uzeli varjače u ruke i pokazali zavidno kulinarsko umeće. U kreativnom kuvanju podršku su im pružile iskusne Coolinarika domaćice, ali i novi Podravkini dodaci jelima - Vegeta kocke sa četiri jedinstvena ukusa.

"Cool okupljanje je i ove godine bila prilika da se ljubitelji kuvanja koji dolaze širom Srbije druže i obnove prijateljstva. Odlučili smo da ove godine našim dragim damama, po prvi put na "Cool" okupljanju kuvaju muškarci. Bilo im je svakako lakše uz nove dodatke jelima, jedinstvene Vegeta kocke koje su im omogućile inspirativno i kreativno kuvanje - kaže Suzana Pavlović, brend menadžer kompanije Podravka Srbija.

Na druženju su predstavljena četiri ukusa Vegeta kocki, novog proizvoda na tržištu Srbije. Vegeta kraljevska kocka, Vegeta kocka za gulaš, Vegeta kocka za riblja jela i Vegeta kocka sa pečurkama "coolinarima" garantuju izvrsna jela i podstiču na kulinarsko eksperimentisanje.

Podeli s prijateljima