Meni Search

100% originalna, 100% moja: Vegeta slavi 60. rođendan

Prije 60 godina, u svijetu su se događale velike stvari: lansirana je "Luna 1", prvi umjetni satelit koji je okružio Sunce, a Matell je lansirao Barbie. SAD je Havaje proglasio državom i time dobio 50. zvjezdicu na zastavi, a Hrvatska je dobila kraljicu u kuhinji – Vegetu! Zahvaljujući svojoj izumiteljici Zlati Bartl, ova jedinstvena kombinacija povrća i začina ugledala je svjetlo dana i postala neizostavan dodatak brojnim jelima. Danas, više od 50 zemalja svijeta uvozi Vegetu na police svojih trgovina, a čak i veliki Michael Jordan zna njenu vrijednost pa u svom restoranu, za pripremu mediteranskih jela, koristi Vegetu kao glavni začin.

Rođendanska pakiranja Vegete na policama vaših trgovina

Od naših najdražih majstorica u kuhinji, baka i mama, naslijedili smo brojne recepte, kulinarske male tajne, ali i ljubav prema Vegeti i čaroliji kojom zaokružuje naša jela. Kroz sve ove godine, ona je ostala 100% originalna, a zahvaljujući vašim kreacijama, učinili ste ju i 100% svojom. Povodom 60 godina Vegete upravo ste vi, naši korisnici, kreirali na tisuće jedinstvenih etiketa te želimo zahvaliti svima koju su sudjelovali i time značajno uljepšali Vegetin 60. rođendan!

Rođendanska pakiranja Vegete u dozama od 400g već se nalaze na policama trgovina širom regije. Uz doze, odlučili smo počastiti ljubitelje Vegete i dodatnom ponudom rođendanskih Vegeta vrećica od 200g koje se mogu nabaviti po super promotivnoj cijeni!

Nagrađujemo 60 najboljih komentara

Kad se rođendan slavi, red je da se nagradni natječaj napravi. Na web stranici www.60godina.vegeta.hr odigrajte Vegetinu slagalicu i osvojite rođendanski paket! Složite puzzle u zadanu sliku, napišite svoj komentar na temu: Zašto volim Vegetu?, ostavite svoje podatke i čekajte proglašenje. Zabavnu Vegeta slagalicu možete odigrati neograničen broj puta, ali komentar se može ostaviti samo jednom i to zaključno s 15.12.2019. Najboljih 60 komentara nagraditi ćemo Vegeta rođendanskim paketom.

VEGETA, 100% ORIGINALNA, 100% MOJA!

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke