Meni Search

Odgovorno tvrdim – doma sam i kuham!

Stvoriti ukusan obrok uz minimalno namirnica izazovno je, ali ne i nemoguće, stoga nam se pridružite na stranici Doma sam i kuham. Eksperimentiranje s novim jelima i pićima, egzotičnim začinima i okusima za sada ostavljamo po strani i vraćamo se korijenima, pouzdanim, provjerenim receptima te kraljici začina koja je uvijek uz nas – Vegeti. Zahvaljujući njoj sva su naša i dalje jela 100% ukusna, 100% originalna i 100% naša!

Doma sam i kuham!

Vjerujemo kako će nam ovo biti krilatica i za nekoliko mjeseci, kad ćemo na druženje oko stola pozvati cijelu obitelj i sve prijatelje. Ali, sada je važno ponašati se odgovorno i ostati doma. Ne zaboravite i da iz udobnosti doma možete naručiti Podravkin paket 'Pošiljka sa srcem', sebi ili nekome tko ne može sam do trgovine. Na ovaj način čuvamo svoje zdravlje, ali i zdravlje znanih nam i neznanih ljudi. Nezaboravni okusi i mirisi svejedno se šire kućom, jer i uz namirnice koje imamo pri ruci, poput riže, tjestenine i brašna, te dodatak omiljene Vegete uživamo u ukusnim, jednostavnim i brzim jelima. Bilo da ste u kuhinji početnik ili stručnjak, savjeti za lakše kuhanje, inovativni prijedlozi za jednostavnu i brzu pripremu jela od dostupnih namirnica te video recepti i trikovi za kvalitetan ručak s namirnicama koje imate u hladnjaku čekaju vas na stranici Doma sam i kuham.

Motivirajte ostale na društvenim mrežama

Dok čekamo ponovne susrete s prijateljima i poznanicima, doma smo i kuhamo. Inspirirajmo i druge, dijeljenjem fotografija svojih kulinarskih uspjeha na Facebooku i Instagramu, uz hashtag #domasamikuham. U ovome smo zajedno, hvala što se ponašate odgovorno i brinete o sebi i drugima. Doma sam i kuham, a znamo da ste i vi!

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke