Meni Search

60 godina Vegete proslavi kreativno

Kreirana davne 1959. godine, Vegeta sada slavi svojih 60 godina postojanja. U tih 6 desetljeća začinila je i inspirirala brojna jela te osvojila srca diljem svijeta, a sada te poziva da proslaviš ovu obljetnicu s njom i postaneš dio Vegeta povijesti svojom vlastitom kreacijom!

Kao što je Vegeta kreirana kao jedinstvena i originalna kombinacija začina i sušenog povrća, ti možeš kreirati svoju kombinaciju boja, crteža i poruka za posve originalnu Vegeta etiketu.

KAKO SUDJELOVATI?

Sve što trebaš je posjetiti web stranicu https://60godina.vegeta.hr/, odabrati šarene crteže, fora poruke i poznati logotip te ih rasporediti u prostoru etikete. Ništa lakše – samo pusti inspiraciji da čini svoje! Kad odlučiš da je tvoja kreacija gotova, pošalješ je i ostaviš svoj kontakt da ti možemo javiti ako je baš tvoj dizajn među najboljima.

NAJKREATIVNIJE KOMBINACIJE

Budući da slavimo 60 godina Vegete, odabrat ćemo 60 najbolje dizajniranih etiketa koje će dobiti nagradu. Najvažnije od svega - sve dizajnirane etikete, uključujući i tvoju, bit će otisnute i moći ćeš ih pronaći na policama trgovina!

Inspiriraj se, kombiniraj i postani dio Vegeta povijesti!

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke