Meni Search

Vegeta i Dobri duh dijele MacBook

Kuhinja je središte svakog doma, a Vegeta njegova vladarica. Jednostavnost i bogatstvo okusa Vegetin su zaštitni znak te je s razlogom najprodavaniji dodatak jelima u Europi! Jela začinjena 100% originalnom  Vegetom uvijek su ukusna, a dok se kuhaju, moguće je osvojiti i nagrade.  

Dobri duh ispunjava želje i u kuhinju donosi veselje i nagrade. Natječaj „Vegeta i Dobri duh dijele MacBook" traje od 18. ožujka do 18. travnja, a put do glavne nagrade je zabavan i izazovan. Na stranici Duh Šarić upućuje korisnike da protrljaju čarobnu lampu, riješe zadatak i osvoje nagradu. Potrebno je izabrati jednu od ponuđenih riječi: sreća, ljubav ili bogatstvo, i u najviše 600 znakova opisati što izabrana riječ znači. Pritom valja biti na oprezu: Duh se može malo našaliti i pobrkati napisane riječi.

Budite kreativni, kuhajte i igrajte se te osvojite MacBook Air ili jedan od deset Vegeta poklon paketa!

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke