Meni Search

Vegeta Maestro - Paprena ljubav: Kreiraj najbolje ljubavno pismo i osvoji sjajne nagrade

Začini Valentinovo ljubavnim pismom i osvoji sjajne nagrade

Baš kao što omiljena jela činite potpunim uz Vegeta Maestro Crni papar, začinite svoje ljubavno pismo epitetima, tajnim porukama i pozivom na romantičnu večeru. Nagradni natječaj Vegeta Maestro - Paprena ljubav traje od 25. siječnja do 14. veljače 2021. na web stranici https://www.zacini-inspiracije.hr/. Glavna nagrada, koju osvaja autor najkreativnijeg pisma je iPhone 11 + Vegeta Maestro poklon paket, za još više nezaboravnih zajedničkih trenutaka koji u memoriji ostaju zauvijek. Ne osvojite li baš nju, ne brinite, jer smo pripremili još 10 sjajnih Vegeta Maestro poklon paketa za 10 romantičnih ljubavnih pisama. Zavirite u srce, napišite pismo i pozovite voljenu osobu na večeru.

Na web stranici pronađite prazno pismo koje treba ispuniti, a tekst, pozadinu i okvir urediti po želji. U 300 znakova recite voljenoj osobi što vam je na srcu, a nakon što ste napisali savršeno ljubavno pismo i pozvali je na romantičnu večeru, preostaje još samo ispuniti osobne podatke te prihvatiti pravila i uvjete Nagradnog natječaja. Dok čekate proglašenje pobjednika, uživajte u zajedničkim trenucima uz omiljena jela. Njih će začiniti Vegeta Maestro Crni papar, 100% prirodan začin, snažnog i oštrog mirisa te punog i intenzivnog okusa.

Inspiraciju za pismo i ljubavne riječi i stihove potražite u srcu, a recepte za paprena Valentinovska jela na https://www.zacini-inspiracije.hr

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke