Meni Search

Vegeta – najprodavaniji dehidrirani dodatak jelima u Europi

Vegeta je najprodavaniji dehidrirani dodatak jelima u Europi! Stigla je i službena potvrda izrečene tvrdnje od strane uvažene agencije Nielsen temeljena na njihovim redovnim izvještajima - panelima trgovine*. U više od šest desetljeća koliko postoji, Vegeta je začinila brojna jela, inspirirala milijune potrošača donijevši im nova kulinarska iskustva te osvojila njihova srca diljem Europe i svijeta. Prikupljanje podataka o prodaji dodataka jelima provedeno je na čak 31 tržištu u Europi od kolovoza 2019. zaključno sa srpnjem ove godine i ukupni rezultat pokazao je kako je Vegeta na prvom mjestu po količinskoj prodaji u kategoriji dehidriranih dodataka jelima.

Pod brandom Vegeta, koji je proglašen najprodavanijim, praćene su kategorije univerzalnog dodatka jelima Vegeta Original i Vegeta Natur, dehidrirani specijalni dodaci jelima Vegeta Natur te monozačini.

Tržišni uspjeh Vegete temelji se na vrhunskom okusu kojim svakodnevno obogaćuje jela svojih potrošača. Vegeta je u vrijeme kad je nastala bila apsolutna novost na tržištu, inovacija čiji je značaj kod potrošača postao toliko velik da su je kopirali i globalno prisutni kulinarski brendovi. No, ona je i dalje originalna u svojoj kvaliteti i okusu čime se ističe na tržištu što joj je i omogućilo da ponese titulu najprodavanijeg dodatka jelima u Europi! Drugi dio tajne leži u izvrsnom marketingu kroz desetljeća i na velikom broju tržišta, u stalnoj modernizaciji i osluškivanju najnovijih trendova bez obzira na to radi li se o dizajnu, ambalaži ili novim proizvodima.

Osluškujući prehrambene potrebe i preferencije suvremenih potrošača, Vegeta pruža nova rješenja i prati najnovije nutricionističke trendove. Prisutna na više od 60 tržišta svijeta gdje je inspiracija pomoć milijunima potrošača u svakodnevnom kuhanju servirajući im kulinarske ideje kroz nebrojene recepte.  

* „Navedena tvrdnja temelji se na Nielsenovim podacima iz panela trgovine u 31 europskoj zemlji (Austriji, Bjelorusiji, Belgiji, BiH, Bugarskoj, Češkoj, Danskoj, Estoniji, Francuskoj, Grčkoj, Hrvatskoj, Irskoj, Italiji, Latviji, Litvi, Nizozemskoj, Norveškoj, Njemačkoj, Mađarskoj, Poljskoj, Portugalu, Rumunjskoj, Rusiji, Sjevernoj Makedoniji, Slovačkoj, Sloveniji, Srbiji, Španjolskoj, Švedskoj, Švicarskoj i Ukrajini), prema kojima je Vegeta vodeća robna marka po količinskoj prodaji u kategoriji dehidriranih (suhih) dodataka jelima u razdoblju kolovoz 2019. – srpanj 2020. (autorska prava © 2020, The Nielsen Company, sva prava pridržana).“

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke