Meni Search

Vegeta najjači domaći brand u Adria regiji

Istraživanje međunarodne agencije Ipsos ponovno je pokazalo da je Vegeta najjači domaći brand u Adria regiji.

Uz Vegetu, visoku 4. poziciju po snazi domaćih brandova u regiji zabilježile su i Podravka juhe.

Treba istaknuti i da je Vegeta ostala vodeći brand po snazi na hrvatskom tržištu, ispred svih jakih domaćih i internacionalnih marki.  

Podravka je ovim rezultatima još jednom potvrdila svoj status kompanije s najjačim domaćim brandovima u Adria regiji koja obuhvaća tržišta Hrvatske, Slovenije, BiH i Srbije.

Vegeta je svojom neprikosnovenom kvalitetom proizvoda te snažnim i inovativnim  promotivnim aktivnostima izgradila brand koja danas potiče slobodu kulinarstva kod svih ciljnih skupina širom Adria regije, što u konačnici i dokazuju rezultati ovog istraživanja.

Agencija Ipsos do rezultata istraživanja došla je uz pomoć jedinstvenog „brand score“ indikatora koji omogućuje uspoređivanje brandova različitih kategorija proizvoda i pokazatelj je snage branda na tržištu. Prilikom izračuna, u obzir se uzimaju različiti aspekti odnosa potrošača prema brandu, kako bi došli do spoznaje prepoznaju li ga dobro njegovi potrošači i koriste li ga. U ispitivanje je uključeno minimalno 1000 ispitanika u dobi od 15 do 64 godina u svakoj zemlji različite dobi, obrazovanja i spola.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke